Hotell i Oslo

Overview of Oslo city center in the sunset.

Besöker du Norges huvudstad? Från shopping till konserter och kulinariska upplevelser erbjuder Oslo en rad möjligheter – oavsett syfte. Vi har ett hotell mitt i Oslos centrum, så du har alltid nära till allt du behöver!

Citybox Oslo

Välkommen till vårt moderna designhotell, bara tre minuters promenad från Oslos centralstation. Från hotellet har du tillgång till Oslos mångsidiga kulturliv, shopping och fantastiska matupplevelser.

Våra rum är designade med fokus på komfort och funktionalitet, vilket ger dig en lugn oas efter en lång dag med att utforska staden. Oavsett om du tar spårvagnen precis utanför hotellet eller väljer att promenera är du aldrig långt ifrån välkända attraktioner som Operahuset, Aker Brygge och Kungliga slottet. Kom ihåg att du alltid kan fråga någon av våra värdar eller kolla in vår Guide för tips om nya platser att utforska!

Med komfort och ett praktiskt läge i Oslo är vårt mål att alltid se till att du får en minnesvärd upplevelse när du bor på vårt hotell. Välkommen till en trevlig vistelse!

Picture of the facade of Citybox Oslo, our hotel in Oslo.